Ønsker du et annerledes kurs- og konferanse-lokale?

Skal du arrangere kurs eller konferanse for en større gruppe? Med Vesterelva som nærmeste nabo og et lokale fullt av historie, er vår visjon å tilby et tvers sjarmerende og ujålete konferanselokale uten at det går på bekostning av profesjonalitet.

Kurs og konferanse

Ønsker du et annerledes kurs- og konferanse-lokale? Båthuset Scenes rustikke sjarme passer spesielt for større konferansegrupper som er ute etter et uformelt lokale som allikevel har fasilitetene som trengs for et vellykket kurs eller konferanse-arrangement.

Vår fleksible sal kan tilpasses alt fra 50-300 personer ved små- eller langbord. Dersom kino-setting er ønskelig kan vi få plass til opptil 500 personer.

Som konsertscene har vi topp lyd- og lysutstyr. Vi har ellers projektorer, lerreter, trådløst nett, whiteboard, flipover, blokker og penner.

Beliggenhet

Beliggenheten vår er meget sentral, helt nede ved Vesterelva som skiller sentrum fra Kråkerøy. Kråkerøy-siden er mer landlig med en roligere puls – men med en kort spasertur over gangbrua står du midt i sentrum med hoteller, kaféer og byferga rundt deg.

Vi har en del parkeringsplasser til rådighet på huset, og kort vei til større parkeringsplasser hvis det behøves. Kommer du kollektivt, er det gangei til både buss, tog og ferge.

Våre lokaler har nylig blitt oppgradert. Veggen ut mot Vesterelva har fått store glassvinduer og glassdører, og baren har fått en real oppussing. På vår bryggeområde med egne båtplasser står du bokstavelig talt på elva – med utsikt til båter som putrer forbi og folket som spaserer på Bryggepromenaden på bysiden.

Samarbeidspartnere

Ønsker dere mat, kan våre samarbeidspartnere tilby alt fra baguetter, danske smørbrød og snitter, gryter, rekebuffét, paella, store og små grillbuffèter til flere retters middager. Her er det nok å velge mellom.

Ønsker dere underholdningsinnslag til konferansen? Med et stort nettverk i det lokale kulturlivet kan vi tilby alt fra taffelmusikk til maten, et humorinnslag fra lokale revyartister og til større musikalske produksjoner.

Ta kontakt for en prat eller et uforpliktende tilbud!