Hva skjer?

Visste du at det skjer noe nesten hver helg på Båthuset Scene? Vi produserer og leier ut til et mangfold av konserter, oppsetninger og show. Ta en titt på programmet vårt for å se hva vi har å by på fremover!

Billettinformasjon

Billetter til våre happenings selges nå via egen nettbutikk. I en overgangsperiode vil noen billetter fortsatt bli solgt via Fredrikstad Kino

 

Billetter til årets juleshow legges ut på vår nettbutikk straks dette er klart og senest innen april 2022.

Salg ved inngang

Dersom det er ledige billetter igjen, vil disse kunne bli solgt i døra.

Info om dette vil komme på omtale eller arrangement.

Betaling gjøres helst med kort eller VIPPS, men vi tar også kontanter.

Bordplassering

Båthuset Scene har  ikke bordplasseringer til sine forestillinger, såfremt det ikke er opplyst om det. Det er «Førstemann til Mølla»-prinsippet som gjelder.

Ved Båthusrevyen står vi i inngangen for registrering og er deretter behjelpelige med å finne de beste plassene som er tilgjengelig på tiden dere ankommer

Juleshowene har forhåndsplasseringer.

Våre faste arrangementer

Båthusrevyen

bathusrevyen

Like sikkert som utepilsen og isen, vender Båthusrevyen tilbake når det blir sommer. Siden Båthusrevyens urpremiere i 2006 har revyen tiltrukket over 120.000 publikummere til Båthuset Scene. Det gjør at Båthusrevyen trygt kan kalles en sommertradisjon i Fredrikstad. Med nyskrevne tekster og nummer hvert år har revyen blitt en naturlig del av sommeren både tilreisende og fastboende.

Båthusrevyen spilles av revyensemblet FredrikstadGuttane. Revyensemblet består av Pål Nielsen, Atle Jensen og Bjørn Spydevold, backet opp av Roger Amundsens revyorkester.

Fredrikstad Ølfestival

PbleIorv

Fredrikstad Ølfestival så dagens lys i 2016, og ble allerede første året en stor suksess med utsolgt festival. På festivalen kommer det mikrobryggerier fra fjern og nær, og vår uteservering kommer virkelig til sin rett. ØlFestivalen 2020, 2021 og 2022 ble det ikke noe pga Korona.. Men vi håper at vi er i gang igjen mai/juni 2023.

Følg med:)

Du kan lese mediaomtale om Fredrikstad Ølfestival her

My Motown

My Motown

Julen 2022 så braker det løs med nytt show.

The Beatles – med Eirikur Hauksson, Jonas Groth, Jan-Erik Arntsen mfl.. Mer info kommer.

Historiefortelleren er Tom Mathisen.

Dette blir et show med virkelig TRØKK i og helt sikkert noen humoristiske innslag fra Mathisen:)

Flott musikk, supre musikere, en «historieforteller» som binder det sammen. Er sikker på at nesten ALLE kan tekstene, så her blir det bare å synge og danse med..

Mer info kommer når promomateriellet er klart.

Er dere gruppe på over 40 pers, så hvorfor ikke legge julebordet til oss og ta en helaften her? Har en flott tilbyder av en nydelig buffet som da kommer hit for å servere dere.. Ta kontakt så sender jeg over meny..