Juleshow

Publisert september 1st, 2017 | av Mads

Odd René Andersen – The Soul of Christmas 2017

Spilles 3. november – 22. desember |Dørene åpner 1 time før forestilling | Varighet 2 timer inkl pause

For sjette år på rad fyller Odd René Andersen med band Båthuset Scene i Fredrikstad med rødglødende soul og klassiske hitlåter. Årets show har tittelen «The Soul of Christmas».

Få, om noen, norske artister framfører soul med samme tynge og trøkk som Odd René Andersen. De foregående showene har fått strålende kritikk og har blir sett av 25.000 mennesker. Nå gleder vi oss til en ny runde!

Billettinformasjon:

Til dette showet blir det foretatt bordplassering av oss, og publikum får tildelt plasser ved ankomst. Det er derfor viktig at dere som ønsker å sitte sammen bestiller billetter i samme navn. Plassene fordeles ut fra når billettene har blitt kjøpt – de beste plassene går rett og slett til de som er tidligst ute.

Billetter til showet selges gjennom Fredrikstad Kino. Du kan kjøpe billett på nett ved å trykke heri billettluken på kinoen eller ved å ringe kinoens billettelefon 69 30 60 90.

Quality Hotel Fredrikstad selger pakker med både showbilletter, mat og nachspiel – med eller uten overnatting. Kontakt Helen på telefon 69393067 for info og bestilling.

Restaurant Slippen har julebordspakker med mat og billetter, som tidligere. Dette kan bestilles på tlf 99469988.

Er det andre spørsmål om showet, billetter, gruppebestillinger etc, ring Kjell Arne Nordli på tlf 9777 1111. Kjell Arne fikser det meste!

Andre opplysninger:

Av hensyn til brannsikkerhet har Båthuset Scene garderobeplikt i vinterhalvåret, og garderobe koster kr 30,-. Vi tar både kontant og kort i garderoben.

På dager med doble forestillinger er det ikke anledning til å bli værende i lokalene etter første forestilling.

Billett til premieren 3. november gir også adgang til premierefest på Quality Hotel Fredrikstad etter forestillingen.

Til forestillingen fredag 22. desember selges det kun ståbilletter!

Share Button


Om forfatterenTil toppen ↑

  • Kommende arrangementer

  • Meld deg på vår e-postliste!

    * = obligatorisk felt